Dj Flavour Drop doet jeugd dromen van vakantie tijdens prikparty in Ethias Arena

Na meer dan anderhalf jaar galmden de beats weer door de feesthal van de Ethias Arena tijdens de "prikparty" op maandagavond. Wie zich nog niet had laten vaccineren kon zich aanmelden voor een injectie met het Johnson & Johnson-vaccin. Flavour Drop trapte het zogenaamde feest op gang met zomerse beats. “De vrijheid is nabij, dus ik wil iedereen een vakantiegevoel bezorgen!", aldus de dj.

Ongeveer 500 mensen daagden op voor de open prikavond in de Hasseltse Ethias Arena. “We zijn blij met de opkomst”, zegt Olivier Hoogmartens, vaccinatiemanager van het vaccinatiecentrum Herkenrode. “Het publiek was divers: veel jongeren maar ook oudere mensen. Een aantal burgers vond het bijvoorbeeld moeilijk om digitaal een afspraak in te plannen of heeft de eerst prik gemist. Een extra voordeel is natuurlijk dat je er met Johson-vaccin met één prik van af bent! Bovendien zit de sfeer vanavond extra goed dankzij de dj’s Flavour Drop en Jewels. “

Duimpjes in de lucht

“Zelf heb ik mij een paar dagen geleden laten vaccineren”, vertelt Flavour Drop van achter zijn draaitafel. “Toen ze mij vroegen om in Hasselt te komen draaien tijdens het open prikmoment heb ik meteen toegehapt. Jongeren hebben veel geduld moeten uitoefenen maar mogen eindelijk weer dromen van feestjes en vakantie. Ik heb mijn set voor de gelegenheid extra zwoel gemaakt. Binnenkort speel ik op Pukkelpop, maar de ervaring om voor de goede vibes te zorgen in dit vaccinatiecentrum is zeker even cool. De mensen in de hal mogen jammer genoeg niet dansen, maar ik heb al veel duimpjes de lucht in zien gaan!”

Meest gelezen