Kolonel verlaat het leger en wordt baas van uitzendbureau Trixxo

De commandant van de luchtmachtbasis Kleine-Brogel (Limburg), kolonel Jeroen Poesen, verlaat het leger en wordt op 1 oktober de nieuwe CEO van het dienstencheque en uitzendbureau Trixxo, actief in Vlaanderen, Wallonië en Nederland. Dat maakten beide partijen vandaag bekend.

De 49-jarige Jeroen Poesen zal op 1 oktober overstappen naar Trixxo. Hij heeft er dan een loopbaan van bijna 32 jaar bij defensie opzitten. "Als Opperbevelhebber van de Basis geef ik leiding aan een middelgrote organisatie met 1.500 mensen en een operationele portefeuille van 125 miljoen euro, met mijn vaardigheden die ik heb opgedaan in management, wil ik gebieden verkennen die voor mij nog onbekend zijn door me tot de privésector te wenden", schrijft hij in een persbericht. "De geest van Trixxo wordt gedreven door dynamiek, groei en ambitie. Maar ik ben enorm trots op mijn carrière bij Defensie, en vooral op mijn jaren bij Kleine-Brogel."

De huidige CEO van Trixxo Luc Jeurissen "zal zich concentreren op de strategische ontwikkeling van het bedrijf dat hij in 2005 heeft opgericht" en "blijft voorzitter van de raad van bestuur", staat te lezen in een verklaring van het bedrijf. 

(lees verder onder het audiofragment)

Trixxo

Trixxo is een human resources dienstengroep met meer dan 140 kantoren en meer dan 10.000 medewerkers in België en Nederland, waaronder enkele duizenden huishoudhulpen via het dienstenchequesysteem. Het bedrijf, met hoofdkantoor in Hoeselt, realiseerde in 2020 een omzet van 202 miljoen euro. Vorig jaar nam Trixxo het Nederlandse bedrijf Levelplus over, dat gespecialiseerd is in beveiligingspersoneel voor de industrie en in het bijzonder de petrochemische industrie.

Meest gelezen