Radio 2

Fietsster (66) sterft bij ongeval met vrachtwagen in Brugge

In Brugge is een 66-jarige vrouw overleden nadat ze door een vrachtwagen werd aangereden. Op het kruispunt met de Havenstraat aan de Lodewijk Coiseaukaai, vlakbij het politiebureau kwam de vrouw met haar fiets onder een vrachtwagen terecht. Het parket stelde een deskundige aan, maar op het eerste gezicht gaat het om een dodehoekongeval. De Dudzeelsesteenweg werd een tijdlang afgesloten voor verkeer.

Bij een zwaar verkeersongeval langs de Dudzeelse Steenweg in Brugge is een 66-jarige fietsster om het leven gekomen. Het ongeval gebeurde omstreeks 13.30 uur op het kruispunt met de Lodewijk Coiseaukaai. De truck en de fietser kwamen uit dezelfde richting, toen de vrouw onder de wielen van de vrachtwagen terechtkwam. De hulpdiensten probeerden haar nog te reanimeren, maar uiteindelijk overleed ze aan haar verwondingen. 

Door het ongeval was de baan een tijdlang afgesloten voor het verkeer. Wat er precies gebeurde, is niet helemaal duidelijk.  Het parket stelde een verkeersdeskundige aan om de precieze oorzaak te achterhalen.

Meest gelezen