Radio 2

Woning onbewoonbaar na brand in Oostduinkerke

In Oostduinkerke bij Koksijde is kort voor middernacht brand ontstaan in de garage van een woning. De bewoners konden op tijd naar buiten lopen. Eén iemand moest met rookintoxicatie naar het ziekenhuis van Veurne, de twee anderen kregen onderdak bij familie. De woning is onbewoonbaar.

De brand is ontstaan in de garage van de woning in Oostduinkerke. De brandweer kon voorkomen dat de vlammen oversloegen naar de rest van het huis. Maar er is in de volledige woning wel veel rook-en waterschade. Daardoor is het huis voorlopig niet meer bewoonbaar. De bewoners krijgen onderdak bij familie.

De politie heeft de brand vanuit de lucht gecontroleerd met een drone. De oorzaak is nog niet bekend. Door de brand zat de straat een tijdlang zonder elektriciteit.

Meest gelezen