BELGA/VAN ASSCHE

Chiro Heule-Watermolen niet op kamp na coronabesmetting bij leiding

De chiro van Heule-Watermolen, bij Kortrijk, heeft besloten om niet op kamp te vertrekken nadat iemand uit de leiding positief testte op corona. De hele leidingsploeg zat de voorbije dagen vaak samen en het lijkt verstandiger om voorlopig thuis te blijven. 

Chiro Heule-Watermolen uit Kortrijk vertrekt niet op kamp. Iemand van de leiding testte vanmorgen positief en het is niet uitgesloten dat ook andere leiders en leidsters corona hebben. De leidingsploeg zat de voorbije dagen dikwijls samen om het kamp voor te bereiden. Ze gaan nu allemaal 7 dagen in quarantaine en bekijken de situatie dan verder.

Eerste groep die niet vertrekt

De chiro van Heule is voorlopig de eerste chirogroep in Vlaanderen die niet kan vertrekken. 2 andere chirogroepen moesten ook al terugkeren nadat op kamp bleek dat er leiding of leden besmet waren met corona. Maar dat valt al bij al mee als je weet dat er over heel vlaanderen al 110 groepen op kamp vertrokken zijn. 

Meest gelezen