Alweer wateroverlast in Limburg: in Diepenbeek stort deel van dak van Basic Fit in na hevige regenbuien

Gisteren heeft het opnieuw zwaar geonweerd en geregend op verschillende plaatsen in Limburg en daardoor was er hier en daar opnieuw wateroverlast. In Diepenbeek is zelfs een deel van het dak van de Basic Fit ingestort, waarschijnlijk onder het gewicht van het water. 

In Diepenbeek stortte gisteren onverwacht een deel van het dak van de Basic Fit in aan de Ginderoverstraat. Mogelijk zijn de hevige regenbuien de oorzaak. Er raakte niemand gewond maar er is wel veel schade. Mogelijk moet een deel van het gebouw worden afgebroken. Op andere plaatsen in Diepenbeek liepen ook nog straten en kelders onder water. 

(lees verder onder de foto)

Felle regenbuien veroorzaakten ook problemen in Hasselt, Beringen, Lummen en op sommige plaatsen in Zuid-Limburg. Straten stonden in een mum van tijd blank omdat de riolering de grote hoeveelheid water niet verwerkt kreeg.

Meest gelezen