Romelu Lukaku op de foto met rapper Jay-Z: "Ik voel me gezegend dat ik met hem kan praten wanneer ik dat wil"

Voetballer Romelu Lukaku heeft tijdens zijn vakantie een bezoekje gebracht aan de Amerikaanse rapper Jay-Z. Onze Belgische topspits postte een foto op zijn twitteraccount waarop ze samen te zien zijn met als bijschrift: "de familie". Lukaku is aangesloten bij het managementbureau van Jay-Z, maar de twee hebben ook een persoonlijke band.

Het is niet de eerste keer dat Jay-Z en Lukaku elkaar ontmoeten. In 2018 tekende Lukaku bij Roc Nation, het managementbedrijf van Jay-Z. Dat vertegenwoordigt niet alleen muzieksterren, maar ook heel wat bekende sporters. Lukaku was de tweede voetballer die zich aansloot bij het managementbureau, maar ondertussen vonden ook Kevin De Bruyne en Axel Witsel er onderdak. 

Het bureau wil Lukaku in de markt zetten als een merk op zichzelf. Toen Lukaku bij Roc Nation tekende speelde hij nog bij de Engelse ploeg Manchester United, dat is de bekendste voetbalploeg in het Verenigd Koninkrijk. Ondertussen is hij overgestapt naar de Italiaanse ploeg Inter Milan. Hij heeft er een schitterend seizoen achter de rug met 24 goals en 11 assists. Inter sloot het seizoen ook af als grote winnaar van de Italiaanse competitie. 

Na het winnen van de Italiaanse titel belde Jay-Z Lukaku op. "Jay wist hoe belangrijk die overwinning voor mij was. Ik voel me gezegend dat ik met hem kan praten wanneer ik dat wil en dat hij mij steunt", zei de spits eerder al in de Italiaanse krant La Gazzetta dello Sport. Lukaku is al jaren een grote fan van de muziek van Jay-Z. "Vooral op moeilijke momenten betekende hij veel voor mij."

In dezelfde krant is Jay-Z ook vol lof over Lukaku. "Hij doet er alles aan om steeds beter te worden. Als voetballer, maar ook privé en zakelijk. Daardoor zal hij altijd maar blijven groeien als speler en als mens."

Ook Roc Nation Sports postte foto's van de ontmoeting op Twitter.

Meest gelezen