Videospeler inladen...

BEKIJK - Na laatste "Villa Politica" met Linda De Win: zo liet ze de Wetstraat 20 jaar lang swingen

De 11 juli-viering was meteen ook de laatste "Villa Politica" met presentator Linda De Win, die nu met pensioen gaat. Ze werd door voorzitter van het Vlaams Parlement Liesbeth Homans een laatste keer in de bloemetjes gezet, zelf kondigde ze aan dat ze nog "op een andere manier terugkomt". Tot slot werd nog een compilatie getoond van De Win als jarenlange boegbeeld van "Villa Politica". Bekijk hieronder alle beelden.

20 jaar "Villa Politica": Linda De Win bracht volgens haar ploeg rock 'n roll de Wetstraat binnen. 

Bekijk hier de compilatie die het team van "Villa Politica" maakte van 20 jaar Linda De Win:

Videospeler inladen...

Voorzitter van het Vlaams Parlement Liesbeth Homans (N-VA) zette De Win op het einde van de 11 juli-viering in de bloemetjes. In haar dankwoord gericht aan de aanwezigen, zei De Win alvast dat het géén afscheid was, maar dat ze "op een andere manier terugkomt".

Bekijk hier de beelden:

Videospeler inladen...

Televisiepresentator Sven De Leijer had alvast een eerste nieuwe werkopdracht voor De Win. Hij bood haar een juryplaats in de chalet van zijn programma "Vrede op aarde", een jaaroverzicht op Eén. Daar zal ze alvast voormalig voorzitter van het Vlaams Parlement Jan Peumans (N-VA) opnieuw tegenkomen. 

Bekijk hier hoe De Win alvast een eerste nieuwe tv-opdracht aanvaardt bij Sven De Leijer:

Videospeler inladen...

Op 1 juli werd ook al vanuit het federale parlement afscheid genomen van De Win, die daarbij tot tranen toe geroerd werd.

Bekijk een korte compilatie van het laatste vragenuurtje van Linda De Win:

Videospeler inladen...

Meest gelezen