DPG Media

"Tien om te zien" maakt eenmalige comeback met Anne De Baetzelier en Willy Sommers op de dijk van Middelkerke

Het iconische muziekprogramma "Tien om te zien" keert eenmalig terug op VTM met een live-versie. Anne De Baetzelier en Willy Sommers staan - net zoals vroeger - in voor de presentatie. Deze keer slaat "Tien om te zien" zijn tenten op in Middelkerke.

Een exacte datum is er nog niet, maar VTM houdt het voorlopig op "aan het einde van de zomer". Artiesten van vroeger en nu zullen optreden. Ex-miss België Anne De Baetzelier (56) en zanger Willy Sommers (68) praten de muziekshow aan elkaar.

"De heruitzendingen van "Tien om te zien" hebben duidelijk een gevoelige snaar geraakt in Vlaanderen. Zowel van kijkers als artiesten hebben we massaal veel reacties en vragen gekregen. En daar geven we nu gehoor aan", legt VTM-manager Maarten Janssen de reünie uit.   

Een zwoele zomeravond aan zee herbeleven... fantastisch!
Anne De Baetzelier

De Baetzelier kijkt uit naar de opname. "Ik heb zo’n warme herinneringen aan "Tien om te zien" en zeker aan die zwoele zomeravonden aan zee. Dat we dat nog eens mogen herbeleven, is fantastisch!"

"Tien om te zien" liep van 1989 tot 2009 en was goed voor ruim 620 uitzendingen vanuit de Studio's Manhattan in Leuven en de King Beach in Blankenberge. Het betekende de doorbraak bij het grote publiek voor heel wat Vlaamse artiesten.  

Meest gelezen