DPG Media

Superfan Anneke Soenen enthousiast over terugkeer "Tien om Zien": "Voor mij hoeft het niet bij die ene aflevering te blijven"

Deze zomer komt het populaire televisieprogramma "Tien om te Zien" even terug. VTM maakt nog één uitzending van het populaire liedjesprogramma. In die nieuwe aflevering zal je artiesten van vroeger én nu zien optreden. Alles wordt deskundig aan elkaar gepraat door Willy Sommers en Anne De Baetzelier. De aflevering wordt deze keer opgenomen op de Zeedijk in Middelkerke. 

13 jaar na het laatste optreden kondigt "Tien om te Zien" een comeback aan. De beslissing van VTM komt er na positieve kijkcijfers voor het archiefprogramma "Tien om te Zien: het beste van 199X", dat elke zondagavond meer dan een half miljoen kijkers lokt. West-Vlaamse superfan Anneke Soenens kijkt er al naar uit: "Hoe blij ik daarmee ben? Hoera! Ik ben superblij met de eenmalige terugkeer. Maar van mij hoeft het zeker niet bij die ene keer te blijven! Ik ben zeer benieuwd in welke nostalgische sfeer ik zal belanden."

Dat ze maar snel die data doorgeven, dan leg ik het vast in mijn agenda
Anneke Soenen, superfan

Anneke Soenens uit Veurne is ook vooral blij dat de opnames nu in Middelkerke doorgaan. "Dat is een pak dichter bij Veurne dan Blankenberge. Als ik kan, dan kom ik gegarandeerd af! Dat ze maar snel die data doorgeven, dan kan ik het plannen in mijn agenda."

Haar hoogtepunt van al die jaren "Tien om te Zien"? "Het waren allemaal hoogtepunten na elkaar. Dat is misschien wat cliché, maar het is wel zo. Om eerlijk te zijn ging ik vooral om Willy Sommers te zien want ik ben een grote Sommersfan."

Meest gelezen