Regi en Mademoiselle Luna maken olympisch anthem voor "Team Belgium"

De Belgische topartiesten Regi en Mademoiselle Luna hebben samen het nieuwe olympische anthem gemaakt voor het Belgische team. Het nummer heet “Now’s the time”. Daarmee zullen ze onze atleten zoals de broers Borlée, Nafi Thiam en Nina Derwael aanmoedigen op de Olympische Spelen deze zomer.

Op 23 juli gaan de Olympische Spelen van start in Tokio in Japan. Dj's Regi Penxten en Delphine Luna zijn er alvast klaar voor. Hun nieuwe nummer "Now's the time" wordt het officiële lied voor de Belgen op de Spelen. REGI is alvast blij met het nummer. "Het is een hele eer dat het BOIC Delphine en mij gevraagd heeft om het campagnelied te maken," zegt hij. "Nu nog hopen op véél medailles, zodat ons nummer héél vaak door de boxen van het olympisch stadion in Tokio galmt." 

Een echt strijdlied vol positieve vibes

Mademoiselle Luna, dj

Ook Delphine Luna, beter bekend als Mademoiselle Luna, is enthousiast. "Regi en ik wisten al heel snel hoe het nummer moest klinken. Het is een echt strijdlied geworden vol positieve vibes. Exact wat onze atleten nodig hebben."

Dieter Reyntjens van het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité vindt dat "Now's the time" perfect aansluit bij het orgelpunt die de Olympische Spelen zijn. "De olympische waarden, vriendschap, respect en het streven naar excelleren, verenigd in één nummer en gebracht door twee toppers van eigen bodem, dat is waar Team Belgium voor staat."

Regi en Mademoiselle Luna

Regi en Mademoiselle Luna zijn twee vaste waarden in de Belgische dj-wereld. Delphine Luna begon haar carrière in 2003 en was daarmee één van de eerste vrouwelijke dj's in België. In april 2021 lanceerde ze de hit "Your Smile" met Amerikaanse zanger Ron Caroll. Ook REGI kennen we van grote hits zoals "Kom wat dichterbij", "Vergeet de tijd"en "De wereld draait voor jou". 

Bekijk hier de videoclip van "Now's the time" van Regi en Mademoiselle Luna:

Meest gelezen