Regi maakt nummer voor Olympische Spelen: "Blij dat we Belgische atleten vanop afstand kunnen steunen"

Regi maakt samen met Mademoiselle Luna zijn olympisch debuut. Ze schreven samen het lied "Now is the Time" om de Belgische atleten aan te moedigen in Tokio. Het lied heeft een motiverende boodschap: “Het gaat over een klein jongetje dat droomt over zijn helden en hoopt later ook een held te worden.”

Vanaf 23 juli kunnen we de Belgische atleten op de Olympische Spelen aanmoedigen. Regi heeft daarvoor in samenwerking met Mademoiselle Luna een officieel lied geschreven. "Het lied is al meer dan een jaar klaar omdat de Olympische Spelen normaal gezien vorig jaar zouden plaatsvinden. Maar het is tijdloos zodat ik alleen maar enkele kleine aanpassingen heb moeten doen voor de versie van dit jaar”, vertelt Regi. 

Er wordt geen publiek toegelaten in Tokio, dus Regi zal het lied er niet live kunnen spelen. “Jammer dat we het niet op het event zelf kunnen brengen", zegt Regi. "Ik speel normaal elk jaar enkele keren in Tokio, dus het had een groot feest kunnen zijn. Maar ik ben toch blij dat we het lied uitbrengen, als steun voor de atleten.” 

Op 3 september kunnen Regi en Mademoiselle Luna het lied normaal wel live brengen tijdens de Allianz Memorial Van Damme in het Koning Boudewijnstadion.

Meest gelezen