Radio 2

Auto brandt deels uit in Lokeren

In Lokeren is gisteravond een wagen deels uitgebrand in de Kopkapelstraat. Toen de brandweer aankwam stond de wagen vooraan in lichterlaaie. Mogelijk is er sprake van kwaad opzet. 

In Lokeren is een wagen voor een deel uitgebrand. Toen de brandweer aankwam stond het voertuig vooraan in lichterlaaie. Mogelijk is er sprake van kwaad opzet, want in een voortuin op enkele meters van de wagen werd een halfvolle bus met ongekende vloeistof gevonden, mogelijk is het product als brandversneller gebruikt. De politie heeft de straat afgesloten. Een branddeskundige van het parket kwam ter plaatse om de brand te onderzoeken.

Noot van de nieuwsombudsman : de eigenaar van de wagen heeft later aan de nieuwsombudsman laten weten dat de brand in de wagen naar haar inschatting veroorzaakt is door een technisch defect en dus niet door kwaad opzet.

kasto80

Meest gelezen