Harde kern voetbalclub Antwerp houdt massale inzamelactie voor slachtoffers wateroverlast

Zowat in heel Vlaanderen zijn spontane solidariteitsacties ontstaan met de slachtoffers van de overstromingen. Ook de harde kern van de Antwerpsupporters, Collectief 86, zamelt kledij en andere spullen in zoals douchegel, voeding, slaapzakken, pampers en deo. 

De inzamelingsactie is vandaag gestart en er zijn al een honderdtal mensen langsgekomen. "Ik heb kleren mee van zowel mijn vrouw en ik, als van onze kinderen", aldus een supporter. "En ook wat shampoo, zeep en andere praktische zaken heb ik afgegeven. Hopelijk kunnen de mensen het goed gebruiken."

"Ik hoop op deze manier toch wat te kunnen bijdragen", treedt een vrouw hem bij. "Ik ben eigenlijk een Beerschotsupporter, maar ik woon wel in de buurt", lacht ze.

"Ik vind het super dat zoveel mensen meedoen", merkt iemand anders wat verder de grote stapel met spullen op. "Maar ik hoop dat er nog veel mensen spullen komen brengen. Veel mensen hebben onze hulp nodig."

Meest gelezen