Reporters

Lady Gaga en Tony Bennett treden nog twee keer samen op

Lady Gaga en Tony Bennett treden nog twee keer samen op naar aanleiding van de 95e verjaardag van Bennett. De show heet "One Last Time" (nog een laatste keer) en vindt plaats op 3 en 5 augustus in de beroemde Radio City Music Hall in New York.

"Ik voel me vereerd en opgewonden om Tony's 95e verjaardag met hem te vieren tijdens deze speciale shows", aldus Gaga op Twitter. Ook Bennett kondigde de concerten aan: "Het is veel te lang geleden! Zijn jullie opnieuw klaar voor livemuziek?"

Bennett wordt op 3 augustus 95 jaar. In 2014 geleden bracht hij samen met de 35-jarige Gaga het album "Cheek to Cheek" uit en de twee werkten onlangs hun tweede album af. 

Begin dit jaar kondigde Bennett zijn familie aan dat hij lijdt aan de ziekte van Alzheimer. Op aanraden van zijn artsen blijft de meermaals bekroonde zanger echter nog muziek maken en optreden.

Meest gelezen