James Arthur Photography

Politie vat 3 mogelijke leden van jeugdbende in Sint-Gillis-Waas 

In De Klinge, bij Sint-Gillis-Waas, in het noorden van Oost-Vlaanderen, heeft de politie 3 verdachten opgepakt voor een overval met geweld. Mogelijk gaat het over leden van een jeugdbende die het dorp al weken teistert. 

In De Klinge, bij Sint-Gillis-Waas, heeft de politie mogelijk 3 leden van een jeugdbende opgepakt. Al weken zorgt de groep voor overlast in het grensdorp, want er gebeuren onder meer vechtpartijen en diefstallen. Nu zijn er voor het eerst mensen opgepakt. Ze worden in eerste instantie verdacht van een overval met geweld. 

Huisarrest en strenge voorwaarden

De meerderjarige verdachte is verhoord en vrijgelaten onder strenge voorwaarden. Hij mag niet meer in De Klinge komen en mag ook geen contact hebben met de 2 andere verdachten. Die zijn minderjarig en kregen van de jeugdrechter 3 maanden huisarrest. Of het echt om leden van de jeugdbende gaat, wil de politie niet formeel bevestigen. Ze is sowieso extra aanwezig in het dorp om het overlastprobleem aan te pakken, er is ook versterking van federale politie te paard. 

kasto80

Meest gelezen