Twee ongevallen met elektrische step in Mechelen op één dag

In Mechelen zijn gisteren twee ongevallen gebeurd waarbij een elektrische step betrokken was. Daarbij raakten twee mensen lichtgewond. Een bestuurder van een elektrische step die bij één van de ongevallen betrokken was, had te veel gedronken.  

Eén van de ongevallen gebeurde op maandag in de Oscar Van Kesbeeckstraat. Daar reden een elektrische step en een personenwagen tegen elkaar. De bestuurder van de step raakte licht gewond. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht. Hij bleek te veel gedronken te hebben.

Dezelfde dag gebeurde er opnieuw een ongeval met een elektrische step in Mechelen. Op de Leuvensesteenweg botste de bestuurder van de elektrische step met een fietser.  Die laatste raakte lichtgewond en werd naar het ziekenhuis gebracht.

 

Meest gelezen