Zwembad Nijlen na 2 jaar weer open voor publiek: "Noodzakelijke herstellingen achter de rug"

Het zwembad in Nijlen gaat binnenkort opnieuw open, nadat het bijna twee jaar gesloten was voor herstellingen. Vanaf 2 augustus kan je er dus opnieuw gaan zwemmen en dat kan tijdens de maand augustus zelfs gratis. 

De noodzakelijke herstellingen aan de kades rond het zwembad zijn volgens plan verlopen. De technische installaties worden momenteel opgestart en met nog enkele kleine vervangingen is ook dat binnenkort in orde. Alleen het water moet dan nog temperatuur worden gebracht en dan is het zwembad in Nijlen klaar voor de heropening. 

De herstellingen moeten er voor zorgen dat het zwembad er weer vijf tot maximaal tien jaar tegen kan. Intussen wordt er, samen met andere gemeenten in de buurt, gekeken naar een gezamenlijke oplossing voor de lange termijn. 

Over twee weken, op 2 augustus, gaat het zwembad van Nijlen opnieuw open. Heel de maand augustus is het zwemmen er gratis. Reserveren kan via de website van het zwembad

Meest gelezen