Arno annuleert op doktersadvies optredens tot eind dit jaar

Muzikant Arno Hintjens neemt op doktersadvies een pauze van enkele maanden en annuleert daarom al zijn concerten tot eind dit jaar. Dat staat op de website van de Parijse concertzaal Le Trianon, waar de zanger op 1 december zou optreden.

Arno Hintjens neemt op doktersadvies een rustpauze van enkele maanden. Het bericht staat te lezen op de website van "Le Trianon", de Parijse concertzaal waar Arno op 1 december zou optreden. 

Dat optreden is dus afgelast, net als de andere concerten die dit jaar nog zouden doorgaan in ons land, Nederland, Frankrijk en Zwitserland. Er wordt bekeken of de tournee later kan doorgaan en nieuwe concertdata worden zo snel mogelijk meegedeeld, meldt het bericht nog.

Arno kreeg eind 2019 de diagnose pancreaskanker, en werd in april opnieuw opgenomen in het universitair ziekenhuis van Brussel met complicaties ten gevolge van zijn behandeling. Maar daar herstelde hij weer redelijk snel van.

De 72-jarige zanger last nu op advies van zijn artsen thuis een rustpauze van enkele maanden in "om uit te rusten en weer in vorm te geraken". 

Bekijk hieronder een gesprek met Arno in "De afspraak" van 19 april jl. op Canvas:

Videospeler inladen...

Meest gelezen