Politie Leuven

Vierde verdachte opgepakt van jeugdbende in De Klinge

In De Klinge, bij Sint-Gillis-Waas, heeft de politie een vierde persoon opgepakt die mogelijk lid is van een jeugdbende. De jongeren zorgen al wekenlang voor overlast in het dorp. De verdachte is een meerderjarige Nederlander. Hij mag voorlopig ons land niet meer in.

De politie van Sint-Gillis-Waas heeft een vierde verdachte opgepakt die mogelijk lid is van een jeugdbende. De jongeren zorgen al wekenlang voor overlast in deelgemeente De Klinge. Ze zijn onder meer betrokken bij verschillende inbraken en vechtpartijen. 

De verdachte is een meerderjarige Nederlander. Omdat de politie hem niet zomaar kon oppakken in Nederland, stond hij internationaal geseind. Toen hij de grens overstak, heeft de politie hem kunnen vatten. 

Hij is ondertussen voor de onderzoeksrechter verschenen. Die heeft hem vrijgelaten onder voorwaarden: zo mag hij ons land niet meer in. Hij zal later wel nog voor de rechtbank moeten verschijnen.

kasto80

Meest gelezen