Radio 2

Grote politieactie na schietincident in Beveren afgelopen

In Beveren is een grote politieactie afgelopen. In totaal stonden zo'n 40 politieagenten van verschillende interventieteams rond een huis in de rustige straat Peperdam.  Een man had er op de politie geschoten, waarna hij zich verschanst had achter zijn huis. Toen de politie het huis binnenging beroofde de man zichzelf van het leven. Het parket wil voorlopig niet meer informatie geven.

In Beveren hebben interventieteams van de politie vanmorgen de straat Peperdam afgezet. Bewoners konden er even niet naar hun huis, omdat een man zich verschanst had in een huis in de straat. De politie zou bij de man binnengevallen zijn voor een vermoeden van drugshandel, waarna de man is beginnen te schieten.  Toen de politie later binnenviel beroofde de man zich van het leven. Voorlopig wil het parket niet meer informatie geven.

Wie met vragen zit over zelfdoding kan terecht op de Zelfmoordlijn, op het gratis nummer 1813, of op zelfmoordlijn1813.be. Nood aan een gesprek? Dan kan u 24/7 terecht bij Tele-Onthaal op het nummer 106. U kan ook chatten via www.tele-onthaal.be. Jongeren kunnen terecht bij Awel op telefoonnummer 102, of via chat op awel.be.

kasto80

Meest gelezen