Foto: Radio 2

Verkeersongeval in Olen: brandweer moet dak verwijderen om gewonde passagiers te bevrijden

Vanmiddag botsten 2 auto's op elkaar op het kruispunt van Hezewijk met de Herentalsweg in Olen. Een auto die afsloeg en geen voorrang verleende aan een tegenligger werd in de zijflank aangereden. De aangereden auto kwam op zijn zijkant terecht. Alle 3 inzittende van beide voertuigen werden voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. 

De brandweer heeft de inzittende van de aangereden auto moeten bevrijden. In de auto zaten een moeder en haar dochter. De brandweer heeft het voertuig eerst op een gecontroleerde manier terug op haar wielen gezet. Daarna heeft de brandweer de inzittende kunnen bevrijden door het dak van de auto af te zagen. 

Door het ongeval was de Hezewijk in beide richtingen versperd. De voertuigen zijn ondertussen getakeld en de brandweer is aan de opruim begonnen.

Foto: Radio 2

Meest gelezen