Vaccinatiecentrum Mol werkt één avond zonder afspraak

Inwoners van de eerstelijnszone Baldemore kunnen vanavond zonder afspraak een coronvaccin halen in het vaccinatiecentrum De Zwaan in Mol. De oproep is gericht naar mensen die een eerdere uitnodiging annuleerden of weigerden. Zij krijgen een Johnson & Johnson vaccin, waarbij één prik volstaat.
 

Met zo'n 92 procent is de vaccinatiegraad in de regio hoog, maar met deze actie hopen ze nog meer mensen te kunnen vaccineren. "In de leeftijdsgroep tussen 18 en 30 jaar zit nog heel wat potentieel", zegt Wim Caeyers  burgemeester van Mol (CD&V). "Ook wie ouder is en nog niet gevaccineerd, om welke reden dan ook, is welkom. Iedere gevaccineerde extra zorgt er toch voor dat wel elkaar wat meer beschermen". Het gaat om inwoners van Balen, Dessel, Mol en Retie die ouder zijn dan 18 jaar. Ze kunnen vanavond in het vaccinatiecentrum terecht tussen tussen 18 en 20 uur.
 

Meest gelezen