Radio 2

Jonge fietsster in levensgevaar na dodehoekongeval met vrachtwagen in Roeselare

Woensdagochtend raakte een 26-jarige fietsster zwaargewond na een aanrijding met een vrachtwagen. De vrachtwagen sloeg af en raakte het slachtoffer waardoor ze ten val kwam. Het gaat om een dodehoekongeval. Ze werd overgebracht naar het AZ Delta ziekenhuis in Rumbeke. 

Om iets voor 7 woensdagochtend raakte een jonge vrouw van 26 jaar levensgevaarlijk gewond met haar fiets. De fietsster werd aangereden door een afslaande vrachtwagen op het kruispunt van de Rijksweg met de Oostnieuwkerksesteenweg. Toen de vrachtwagen de fietsster raakte en ze viel, stopte de chauffeur onmiddellijk. 

De hulpdiensten gaven de jonge vrouw ter plaatste de dringendste zorgen en brachten haar naar het AZ Delta ziekenhuis in Rumbeke. Een verkeersdeskundige van het parket onderzocht de omstandigheden van het ongeval en daarbij werd duidelijk dat het om een dodehoekongeval gaat.  Door het ongeval was de omgeving deze morgen lange tijd afgesloten. 

Meest gelezen