Bibliotheek Beringen gaat drie weken dicht

Van 16 augustus tot 5 september sluit de bibliotheek in Beringen. De vernieuwde bibliotheek aan de Graaf van Loonstraat is bijna klaar, en die drie weken zijn nodig om te verhuizen.

Zolang de bib gerenoveerd werd, was er een pop-up bibliotheek op de Sint Lutgardis site. Nu moeten alle boeken en al het materiaal echter wel verhuisd worden en klaargezet in de nieuwe bib. Vandaar dus de drie weken durende sluiting.

Op 6 september gaat de nieuwe bibliotheek weer open aan de Graaf van Loonstraat. Die heeft een extra lees-en studieruimte gekregen, een polyvalente zaal en een lezersterras. Wie nog een laatste keer wil binnenspringen in de pop-upbib, kan dat nog tot en met zaterdag 14 augustus. Er kunnen tot 20 boeken uitgeleend worden om de sluitingsperiode te overbruggen. 

 

Meest gelezen