Foto: Radio 2

Twee zwaargewonden bij frontale botsing in Herenthout

Op de Herentalsesteenweg in Herenthout, bij Herentals, is er gisteravond een frontale aanrijding geweest tussen 2 auto’s. De passagierster van een auto zat zwaar gekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. Zij en de bestuurder van de tweede auto raakten zwaargewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. 

Het ongeval gebeurde in een flauwe bocht op de Herentalsesteenweg. De passagierster van een auto zat gekneld en is zwaargewond. De bestuurster van diezelfde auto raakte lichtgewond en kon zelf uit de auto geraken. De bestuurder van de andere auto raakte ook zwaargewond. Niemand verkeert in levensgevaar. 

De omstandigheden van het ongeval worden nog onderzocht. Volgens de verklaring van één van de partijen zwalpte de andere auto over de rijbaan. De politie nam een alcoholcontrole af, maar daarvan is nog geen resultaat bekend. 

Foto: Radio 2
Foto: Radio 2

Meest gelezen