(c) Marnik Aerts

Zware brand in opslagruimte farmaceutisch bedrijf in Mechelen: productielijn verstoord

Vrijdagavond is er brand uitgebroken aan een opslagruimte van het biotechbedrijf Biocartis aan de Generaal Dewittelaan in Mechelen. Het was een korte maar hevige brand. Niemand raakte gewond.

De brand is ontstaan vrijdagavond omstreeks 22u30 in één van de opslagruimtes van het biotechbedrijf Biocartis in Mechelen. De brand veroorzaakte aanzienlijke schade aan de opslagruimte en de grondstoffenvoorraad. 

De productielijn die zich in het getroffen gebouw bevindt, raakte niet beschadigd, laat het bedrijf weten. De productie zal echter worden verstoord als gevolg van de structurele schade aan het gebouw door zowel de brand als de waterschade van de bluswerkzaamheden.

Niemand raakte gewond en alle medewerkers van Biocartis op de site waren veilig.

(c) Marnik Aerts

Meest gelezen