Radio 2

Equal Idiots en Sons moeten de Italiaanse band Måneskin doen vergeten op de Lokerse Feesten

Nadat de Italiaanse band Måneskin afgelopen weekend z'n concert op de Lokerse Feesten annuleerde, zaten de organisatoren even met de handen in het haar. Måneskin was hun publiekstrekker voor donderdagavond, de tickets voor dat optreden waren in een mum van tijd uitverkocht. Maar de organisatie bleef niet bij de pakken zitten en ging meteen op zoek naar een waardige vervanger. En ze hebben er twee: de Belgische bands Equal Idiots en Sons. Ook Ramkot komt dan, die Belgische band lag al eerder vast. "Donderdag wordt een festivaldag voor de liefhebbers van het stevige gitaarwerk", aldus de organisatie. 

De organisatie van de Lokerse Feesten kreeg veel vragen nadat het concert van Eurovisiesongfestivalwinnaar Måneskin van donderdag geannuleerd was. De Italiaanse band komt niet naar Lokeren omdat de drummer geblesseerd is aan z'n hand. Intussen ging organisator Timothy Heyninck volop aan de slag met het zoeken naar een alternatief. En dat vonden ze in de twee bands: Equal Idiots en Sons.

Terugbetaling

De afzegging is wel een zware domper voor de vele fans die een ticket gekocht hadden voor het concert van donderdag. En zoals de organisatie zaterdag al liet weten, krijgen alle mensen die een ticket gekocht hebben, hun geld terug, als ze dat wensen. "Wij beseffen dat de mensen op die dag echt specifiek voor Måneskin gingen komen, dus het is daarom ook niet meer dan logisch dat we hen terugbetalen", besluit de woorvoerder. 

Mensen met een ticket voor donderdag krijgen binnenkort een e-mail met alle info over de terugbetaling.

kasto80

Meest gelezen