foto Marnik Aerts

Fietsster levensgevaarlijk gewond na ongeval met vrachtwagen in Deurne

In Deurne is vanmiddag een vrouw op de fiets levensgevaarlijk gewond geraakt, toen ze werd aangereden door een vrachtwagen. De chauffeur van de vrachtwagen wilde een werf opdraaien en reed het slachtoffer aan op het fietspad. 

Het ongeval gebeurde op de Ruggeveldlaan, vertelt Willem Migom van de lokale politie. "Rond één uur vanmiddag wilde een vrachtwagenchauffeur vanop de Ruggeveldlaan de werf ter hoogte van Sportoase (het nieuwe zwembad, nvdr.) opdraaien. Daarbij heeft hij een fietsster geraakt die op het fietspad reed. De vrouw is met levensgevaarlijke verwondingen naar het ziekenhuis gebracht."

Het parket stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse om het ongeval te onderzoeken. 

Meest gelezen