Google Streetview

Werken zullen voor grote verkeershinder zorgen op de Expresweg in Brugge

Sinds vanmorgen is het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) opnieuw beginnen werken aan de Expresweg (N31) in Brugge. Deze keer wordt het wegdek ter hoogte van de tunnel onder de Koningin Astridlaan vernieuwd en dat in de richting van de kust. Het verkeer uit beide richtingen moet daar over 1 rijstrook en dat kan voor veel verkeershinder zorgen.

Er is een nieuwe fase aangebroken in de onderhoudswerken aan de Brugse Expresweg (N31). De werken situeren zich tussen de Wittemolenstraat en de afrit Torhoutse Steenweg. In een eerste fase werkt het Agentschap Wegen en Verkeer op de weg richting de kust. Eind september wisselt de werf van kant, naar de weghelft richting de E40. Het verkeer uit beide richtingen moet over 1 rijstrook.

"Weggebruikers mogen zich verwachten aan zeer grote verkeershinder, zeker de eerste dagen. Heel de maand augustus zal ook de afrit aan de Torhoutse Steenweg richting de kust afgesloten zijn. Dat verkeer moet omrijden via de Koningin Astridlaan. Dat betekent dat er dus zeer grote files kunnen ontstaan", zegt Eveline Vandecaetsbeek van het Agentschap Wegen en Verkeer.

Agentschap Wegen en Verkeer

Meest gelezen