HANS PUT

Minder volk maar wel veel sfeer op Paal op Stelten

De corona-editie van Paal op Stelten kon afgelopen weekend rekenen op 4500 bezoekers. Dat zijn er een stuk minder dan verwacht. De organisatie had gehoopt op 2500 bezoekers per dag maar dat aantal werd niet gehaald. Toch is schepen van Toerisme Werner Janssen (N-VA) tevreden over deze editie.

"Het weer was niet ideaal en dat speelde ons waarschijnlijk te parten. Ik ben heel tevreden dat de toeschouwers zich goed aan de regels gehouden hebben. Tijdens het optreden van Regi op zaterdagavond was het publiek op het laatste niet meer te houden en troepten ze samen voor het podium. Maar al bij al, zijn we zeer tevreden", zegt Werner Janssen.

Lees verder onder de foto.

HANS PUT

Zondag sloten Bart Peeters en Laura Tesoro het festival af. Voor de artiesten was het voluit genieten. Bart en Laura stonden met heel veel  enthousiasme op het podium. Het publiek stond rond tafeltjes op het festivalterrein en dat was toch even wennen."Ik heb heel erg genoten van dit optreden. Na twee jaar terug op een podium staan, deed enorm deugd. Het was fijn om het publiek terug te zien, zelfs al stonden ze wat verder uit elkaar". Het publiek was al even enthousiast om terug op een festivalterrein te staan en ging uit de bol. En bij apotheose van Bart Peeters, die weer een spetterend optreden gaf, werden de coronamaatregelen even vergeten.

HANS PUT

Meest gelezen