Copyright © 2017, Robert Kneschke, licensed via EyeEm Mobile GmbH

Vandaag nog kans op onweer en felle buien, maar beterschap in zicht: vanaf woensdag zonnig en 25 graden

We hebben er lang op moeten wachten, maar vanaf woensdag wordt het stilaan opnieuw zomers: zonder regen, mét zon en aangename temperaturen. Vandaag en morgen is er wel nog kans op onweer en felle buien. 

Vanmiddag wordt het wisselend bewolkt en wisselvallig met vooral in het centrum plaatselijk felle buien. De buien kunnen gepaard gaan met onweer en hevige windstoten. Het blijft aan de frisse kant met temperaturen tussen 16 en 21 graden. De rukwinden lopen op tot 60 kilometer per uur. 

Vanavond wordt het wisselend tot lichtbewolkt met enkele buien, die geleidelijk minder intens worden. Na middernacht neemt de buienactiviteit opnieuw toe. De minima schommelen tussen 9 en 15 graden.

Morgenochtend valt er in het oosten wat regen of enkele buien en is het wisselend tot zwaarbewolkt. Aan zee zijn er brede opklaringen. In de loop van de dag vallen er overal enkele buien. In de late namiddag wordt het droger met breder wordende opklaringen. De maxima schommelen tussen 18 en 23 graden.

Woensdag krijgen we dan brede opklaringen en rustig en droog weer. De maxima schommelen tussen 20 en 24 graden.

Donderdag blijft het droog met zonnige perioden en wolkenvelden. Het wordt vrij warm bij maxima van 22 tot 27 graden. Vrijdag wisselen opklaringen en wolken elkaar af. Het blijft overwegend droog met maxima van 20 tot 24 graden. En ook in het weekend zal het droog blijven, komt de zon geregeld piepen en blijft het zo'n 25 graden. 

Bekijk hier het meest recente weerbericht (8/8/2021 - 20 uur):

Deze video is niet meer beschikbaar. We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.

Meest gelezen