Foto: Radio 2

Uitslaande brand in Geel: huis onbewoonbaar

In een tweewoonst aan de Antwerpseweg in Geel is rond vijf uur vannacht een brand ontstaan. De rechterkant van de woning vatte als eerste vuur. Daarna sloegen de vlammen over op de linkerkant van de woning. Enkel die kant was bewoond, maar de bewoner kon het huis op tijd verlaten. Er raakte niemand gewond. 

In Geel is rond vijf uur vannacht een brand ontstaan in een tweewoonst. Het vuur ontstond in de rechterwoning, mogelijk aan of rond de verwarmingsketel. De precieze oorzaak zal nog moeten worden onderzocht. Daarna gingen de vlammen verder op de linkerkant van het huis. 

De garage van de woning aan de rechterzijde is helemaal uitgebrand, de linkerkant heeft brandschade aan het dak van de garage. De rest van de woning heeft rookschade. Ondertussen is de brand onder controle. De brandweer is nog aan het nablussen en ventileert beide kanten van het huis. De linkerkant van het huis blijft bewoonbaar.

Foto: Radio 2

Meest gelezen