Videospeler inladen...

BEKIJK - Paul en Betty Marchal blikken terug op zwartste periode uit hun leven, 25 jaar na losbarsten zaak-Dutroux

Wanneer 25 jaar geleden Sabine en Laetitia levend worden teruggevonden en de zaak-Dutroux volledig losbarst, zijn An en Eefje al een jaar vermist. Voor de papa van An is het een lichtpuntje. ""Zie je wel dat je ook levend kan worden teruggevonden", dacht ik meteen." Drie weken later werd dat lichtpuntje de kop ingedrukt: de lichamen van An en Eefje worden opgegraven. Nu, 25 jaar later, blikken Paul en Betty Marchal terug op de zwartste periode uit hun leven. 

De twee vriendinnen An en Eefje woonden op 22 augustus 1995 een hypnoseshow bij in Blankenberge. Na afloop keerden ze terug naar hun vakantiehuis in Westende. Omdat de eindhalte van die late tram Oostende was, besloten ze verder te liften. Marc Dutroux en zijn kompaan Michel Lelièvre pikken hen op met de belofte om hen naar Westende te rijden. Vanaf dan zijn An en Eefje spoorloos. Pas drie weken nadat Marc Dutroux is opgepakt, op 3 september 1996, worden de lichamen van An en Eefje opgegraven.

"Toen Sabine en Laetitia werden teruggevonden, dacht ik meteen: zie je wel dat je ook levend kan worden teruggevonden", bekijk hier het gesprek met Paul en Betty Marchal:

Videospeler inladen...

Meest gelezen