Luk De Wilde

Verkeersongeval in centrum van Sint-Niklaas, twee gewonden

In Sint-Niklaas is gisteravond een zwaar verkeersongeval gebeurd in het stadscentrum, binnen een zone 30. Een vrouw raakte zwaargewond en werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Een kind dat bij haar in de wagen zat, raakte lichtgewond.

In het stadscentrum van Sint-Niklaas is donderdagavond een verkeersongeval gebeurd, waarbij een vrouw zwaargewond raakte. De auto van de vrouw kwam op het kruispunt van de Mercatorstraat en de Vermorgenstraat in aanrijding met een ander voertuig. 

De vrouw liep verwondingen op en moest door de brandweer uit haar wagen bevrijd worden. Een kind dat bij haar in de wagen zat raakte lichtgewond. De bestuurder van de andere wagen raakte niet gewond. Door het ongeval was het kruispunt een tijdlang afgesloten voor alle verkeer.

kasto80

Meest gelezen