Radio2

Man uit Halle verdronken in centrum van Gent na ongeval met kajak

In het centrum van Gent is een man verdronken in de Leie. Hij kwam in het water terecht bij een ongeval met een kajak. Dat gebeurde vlakbij een sluis. De man kon zich niet meer redden. De omgeving werd er een tijdlang afgesloten. 

Het dodelijke ongeval gebeurde vlak bij de Sint-Jorisbrug aan een sluis aan de Reke. Volgens de politie is het slachtoffer een 59-jarige man uit Halle,  hij was met zijn dochter aan het kajakken. Bij de Sint-Jorisbrug vlakbij een sluis kwam de kajak in de problemen door de verraderlijke stroming. De man kwam in het water terecht en kon zich niet meer redden. Volgens getuigen negeerde de man een verbodsbord ter hoogte van een sluis.

De familie krijgt bijstand, enkele omstaanders die het ongeval zagen gebeuren, waren ook erg aangedaan.

Bekijk hier enkele beelden van de plaats van het ongeval:

Videospeler inladen...
kasto80

Meest gelezen