Politiezone AMOW is op zoek naar vijftien nieuwe inspecteurs

Bij de lokale politie van de zone AMOW staan vacatures open voor zeker vijftien nieuwe inspecteurs. AMOW is de politiezone voor Asse, Merchtem, Opwijk en Wemmel. Om nieuwe rekruten warm te krijgen bieden ze heel wat voordelen zoals betaald sporten en een fiets-en taalpremie.

In het nieuwe commissariaat in Asse komen ze wat handen te kort. "Het is altijd wat moeilijk om collega's die met pensioen gaan te vervangen", legt woordvoerder Fred Scrayen uit. "Daarom willen we mensen nu warm maken om zich in te schrijven voor onze opleiding in december. De volgende is pas weer in de zomer van 2022." Volgens Scrayen kan iedereen zich inschrijven. "We zijn niet op zoek naar een specifiek profiel. Elke persoon, hoog- of laaggeschoold, kan zich inschrijven."

Nieuwe politiemensen krijgen heel wat voordelen, zoals betaald sporten, een smartphone en een fietsvergoeding. Wie goed Frans kent, krijgt in deze politiezone ook een taalpremie, want ook faciliteitengemeente Wemmel zit in de zone.  Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via dit mailadres.

Meest gelezen