Tram 12 in Antwerpen rijdt een jaar lang niet: 8 haltes niet meer bediend

Tram 12 in Antwerpen, die van het Centraal Station tot aan het Sportpaleis rijdt, zal een jaar lang niet rijden. De Lijn gaat werken aan de sporen en de riolering in de buurt van de Dambruggestraat. De werken gaan volgende week maandag van start en zullen duren tot volgende zomer. Daardoor zullen heel wat haltes in Antwerpen-Noord een jaar lang niet door een tram worden bediend. 

Door werken aan de sporen en de riolering aan de Dambruggestraat zal tram 12 in Antwerpen vanaf maandag 23 augustus een jaar lang niet rijden. Daardoor worden acht haltes tijdelijk niet bediend door een tram. Reizigers die van het Centraal Station naar het Sportpaleis willen, kunnen wel gebruik maken van tramlijnen 2, 3, 5 of 6. Meer informatie vind je op de website van De Lijn

Meest gelezen