Archieffoto

Vrouw aangereden door kusttram in Middelkerke, slachtoffer niet in levensgevaar

Aan het Arthur de Greefplein in Middelkerke is woensdag rond 11.35 uur een voetgangster aangereden door de kusttram. Ze is gewond, maar bij bewustzijn. Het tramverkeer was een halfuur verstoord door het incident, maar is ondertussen weer opgestart.

In Middelkerke kwam een 47-jarige vrouw onder de kusttram terecht. Volgens ooggetuigen stak ze zonder kijken de straat over en op datzelfde moment passeerde een tram richting Oostende. De tramchauffeur gebruikte nog de noodrem, maar kon een botsing niet meer vermijden. Hij reed vervolgens opnieuw achteruit om haar te bevrijden. De vrouw raakte gewond, maar is niet in levensgevaar.

Volgens de lokale politie Middelkerke gaat het om een 47-jarige vrouw uit Middelkerke die vlakbij woont. Het slachtoffer werd opgevangen door verschillende voorbijgangers, vooraleer de hulpdiensten, waaronder ziekenwagen en MUG, ter plaatse waren.  De hulpdiensten hebben haar eerst ter plaatse verzorgd en erna naar het ziekenhuis gebracht. Na een halfuur werd het tramverkeer weer opgestart

Meest gelezen