Extra politiecontrole in Sint-Pieters-Leeuw na overvallen

De voorbije weken vinden heel wat overvallen plaats in de gemeente Sint-Pieters-Leeuw. Zo werden al twee keer mensen geconfronteerd met gewapende overvallers in de inkom van een bankkantoor toen ze geld gingen afhalen. 

In Sint-Pieters-Leeuw is er de jongste dagen een opvallend hoog aantal overvallen gepleegd.  Daarom gaat de politie nu extra patrouilleren. De voorbije dagen werden een apotheek en een drankencentrale overvallen. En in een bankkantoor werden al twee keer klanten bedreigd met een wapen, ze werden verplicht om geld uit de automaat te halen. De politie is nu extra waakzaam. 

Politiezone Zennevallei is op 10 dagen geconfronteerd met vier gewapende overvallen

Jeroen Beke Smets, woordvoerder politiezone Zennevallei.

"Onze politiezone gaat de feiten nu onderzoeken op basis van camerabeelden, sporen en getuigen. Daarnaast gaan we in Sint-Pieters-Leeuw extra controleren aan winkels, handelszaken en banken." aldus woordvoerder Jeroen Beke Smets van de politiezone Zennevallei. "Mensen die verdachte zaken hebben gezien, mogen dat ook aan de politie melden", zegt de woordvoerder.

Meest gelezen