Natalia en Sergio

Natalia en Jacques Vermeire presenteren op VTM, "K2 zoekt K3" andere blikvanger in herfstprogrammatie

Natalia kennen we vooral als zangeres en als jurylid, maar nu gaat ze ook écht presenteren. Op VTM gaat ze samen met Sergio Quisquater op zoek naar de beste stielmannen en -vrouwen in “De sterkste handen”, een programma over de onzichtbare helden van onze samenleving. Samen met het lang aangekondigde "K2 zoekt K3", de speurtocht naar een nieuw K3'tje (m/v) is dat een blikvanger in de nieuwe herfstprogrammatie van VTM en VTM 2. En er is nog een verrassing: Jacques Vermeire duikt opnieuw op als presentator.

Naast de blikvanger "K2 zoekt K3", de lang aangekondigde zoektocht naar het nieuwe K3'tje - dat deze keer ook een jongen mag zijn - zijn er opvallende nieuwigheden in de herfstprogrammatie van VTM en VTM 2. Zo duikt zangeres Natalia op als presentator naast Sergio Quisquater in het nieuwe programma "De sterkste handen", waarin ze op zoek gaan naar de meest veelzijdige stielmannen en -vrouwen van Vlaanderen.

Natalia kennen we natuurlijk vooral als performer, en ook als jurylid van "The Voice". Maar een dragende rol als presentator van een programmareeks is nieuw. Eerder presenteerde ze een keer de uitreiking van de MIA's op Eén 

Nog een verrassing: Jacques Vermeire duikt opnieuw op als presentator, dit keer van een programma over kunst,  antiek en veilingen, samen met Axel Daeseleire: "Eenmaal andermaal".

Nieuw op VTM

K2 zoekt K3: Vlaanderen en Nederland gaan op zoek naar een nieuw K3’tje. Dat hoeft voor het eerst niet noodzakelijk een meisje te zijn. Kürt Rogiers en de Nederlandse Tooske Ragas presenteren. Nog vóór de kandidaten voor de 100-koppige publieksjury staan, moeten ze eerst 2 professionele jury’s trotseren. Natalia en zangeres Samantha Steenwijk beoordelen in de hoor-jury het zangtalent, Ingeborg en de flamboyante Gordon gaan in de zie-jury op zoek naar de K3-factor. Een startdatum werd nog niet meegegeven.

• In The Best Of bepaalt Vlaanderen zélf de top 5 van muzikale iconen Axelle Red, De Kreuners, Dimitri Vegas, Raymond van het Groenewoud, Natalia, De Mens, Urbanus en Gorki. Zij worden verrast met een uniek privéconcert van meer dan 40 collega-artiesten van eigen bodem. Zij overgieten de hits met een persoonlijk sausje. An Lemmens is de host.

• In de ruige wedstrijd De sterkste handen gaan 10 Vlamingen met hun sterke handen, de strijd aan met elkaar. Zowel in ploegen als in een individuele competitie zoeken een havenarbeidster, verhuizer, vloerder, spoorwegarbeider, ramenwasser, magazijnier, hoofdinspecteur, bouwvakster, arbeider en productiearbeider hun limieten op.  

• De langverwachte serie over de Vlaamse Robin Hood komt eindelijk op VTM: De bende van Jan de Lichte, naar het werk van Louis Paul Boon. De serie is gedraaid in 2016-2017 en was al te zien op Streamz.  De struikrover Jan de Lichte (Matteo Simoni) en zijn kompaan (Stef Aerts) vormen een roversbende en verdelen hun buit onder de armen. 

Red Light: de dramareeks over drie vrouwen die verstrikt raken in de wereld van mensensmokkel, prostitutie en uitbuiting in Antwerpen en Amsterdam. Naast hoofdrolspeelsters Maaike Neuville, Halina Reijn en Carice van Houten treden ook Geert Van Rampelberg en Koen De Bouw aan. De Vlaamse serie was eerder al te zien op Streamz en sleepte al verschillende prijzen in de wacht op internationale filmfestivals.

• Axel Daeseleire en Jacques Vermeire zijn allebei liefhebbers van antiek en kunst. In Eenmaal andermaal schuimen ze samen met een andere bekende Vlaming  rommelmarkten, brocanterieën en antiquairs af op zoek naar unieke stukken. Die worden in een atelier gepimpt waarna ze op een veiling worden verkocht. Wie op het einde van de reeks de hoogste meerwaarde heeft gecreëerd, is de winnaar. 

• In Welkom in de Familie plukt Julie Van den Steen een onbekende Vlaming uit zijn leven en dropt hem in een onbekend gezin om er een week lang de plek van één familielid in te nemen. Daarna moet de kandidaat het ontbrekende familielid uit een line-up halen.

• Luk Alloo gaat in Alloo Live van deur tot deur in een straat in Vlaanderen en valt gewoon binnen bij wie er woont. Alles gebeurt live, op het moment zélf: improvisatie is dus de boodschap, en de uitdaging om het boeiend te houden.

Alloo bij de verkeerspolitie: Luk Alloo zit mee op de achterbank van de lokale verkeerspolitie en volgt een twaalftal agenten in de politiezones Gent en Sint-Niklaas. Waarbij hij een nieuw arsenaal aan overtredingen te zien krijgt: te snel rijden in de bebouwde kom, foutparkeerders en opgedreven brommertjes. 

Helden van hier: Politie Oostende geeft een inkijk in het leven van het politiekorps van de grootste kuststad van ons land. 

Terug op VTM

Cupido ofzo: Frances Lefebure neemt de rol van Karen Damen over in “Cupido ofzo”. Samen met Ruth Beeckmans begeleiden ze singles met een beperking of een stoornis in de wondere wereld van het daten.

Axel Gaat Binnen : Axel Daeseleire gaat in dit tweede seizoen opnieuw binnen op bijzondere plaatsen waar de deuren normaal gezien gesloten blijven, zoals een blindeninstituut, het zeepreventorium voor kinderen en jongeren met obesitas of een luxe rusthuis.

Camping Coppens - Onze Zweedse Zomer: nieuwe avonturen van Staf Coppens en zijn gezin op hun camping midden in de Zweedse natuur. 

Snackmasters: twee bekende chefs nemen het tegen elkaar op om zo goed mogelijk het geheime recept van een snack te ontrafelen en na te bootsen.

Code van Coppens: twee bekende duo’s moeten om ter snelst uit een escape room ontsnappen die Staf en Mathias Coppens zelf in elkaar hebben gestoken.

Belgium’s Got Talent: het grootste free podium van het land. An Lemmens krijgt versterking van muzikale duizendpoot Bart Peeters, talentspotter Davy Parmentier en actrice Ruth Beeckmans. 

Ze Zeggen Dat:  Dina Tersago en Andy Peelman halen opnieuw alles uit te kast om te achterhalen welke beweringen, levenswijsheden en urban legends je nu echt mag geloven.

Lisa : het vervolg van Lisa zal nieuwe verhaallijnen aansnijden waarin liefde, spanning en alle andere ingrediënten van een telenovelle opnieuw centraal staan.

30 jaar Familie : Op donderdag 30 december viert "Familie" feest. Die dag blaast Vlaanderens langstlopende dagelijkse serie 30 kaarsjes uit. Dat wordt op zaterdag 29 januari 2022 gevierd met een groot live spektakel in de Lotto Arena. 

Viva Vermeire : een compilatie uit de succesvolle zaalshows van Jacques Vermeire en het leukste uit het VTM- en VRT-archief met zijn vele verschijningen in ontelbare spel-, show- en panelprogramma’s.

Wat een Jaar! Koen Wauters maakt samen met teamcaptains Nathalie Meskens en Jonas Van Geel opnieuw een sprong in de tijd om zich onder te dompelen in een jaar dat hun studiogasten bewust meemaakten. 

Rode Duivels : vanaf september gaat het nationaal elftal in duel tijdens de WK-voorronde, en vanaf oktober is er de eindronde van de UEFA Nations League.

VTM 2

Expeditie Gooris : Kelly Pfaff en Sam Gooris & co toeren met een VW-busje naar verschillende plaatsen in Europa die van betekenis zijn voor hen. 

Villa Zuid-Afrika : Kathleen Aerts gaat samen met haar man Steven en hun twee zonen resoluut voor een jarenlang gekoesterde droom: een luxueus guesthouse openen. 

Regi Academy : Regi Penxten gaat op zoek naar een nieuwe straffe stem die dé ster wordt van zijn volgende single. De winnaar beleeft op zaterdag 30 oktober een ongeziene vuurdoop in de grootste concertzaal van ons land: het Sportpaleis. 

Anouk Matton Privé : Een exclusieve inkijk in het glamourleven van Anouk Matton, de vrouw van de grootste dj ter wereld, Dimitri Vegas.

BV Darts : 9 bekende Vlamingen gooien zich in de dartsgekte: onder meer Kenji, de jongste uit het gezin Gooris, ex-voetballer Olivier Deschacht, en politica Jinnih Beels. 

Waar voor je Geld? Kelly Pfaff zoekt uit waar je het meeste uit je geld haalt in de immomarkt.

Steenrijk Straatarm : een arm en een rijk gezin wisselen van leven.

Lady Truckers: een nieuwe reeks met vrouwelijke truckchauffeurs die samen met enkele bekende koppen uit het vorige seizoen de baan op trekken in hun tientonners.

Darts : ook nu blijft VTM 2 ‘Dancing Dimi’ volgen in de meest sfeervolle arena’s ter wereld waar hij een gooi doet naar de winst.

UEFA Champions League: de clashes tussen Europese teams in de UEFA Champions League.

De Vuilste Jobs van Vlaanderen : het schoonmaken van zwaar vervuilde huizen, het reinigen van overvolle mobiele toiletten op parkings en het bestrijden van ratten- en kakkerlakkenplagen: ook al wil niemand het doen, toch moet iemand het doen.

Ik Vertrek uit Vlaanderen  : Een Vlaams gezin gaat in het buitenland het avontuur van zijn leven aan, met vallen en opstaan.

Meest gelezen