Uniforme huisstijl voor Hasseltse stedelijke basisscholen

Vanaf 1 september krijgen de 5 stedelijke basisscholen in Hasselt een uniforme huisstijl. Het gaat om de scholen in Kermt, Kuringen, Spalbeek, Rapertingen en Tuilt. Met die nieuwe huisstijl willen de 5 basisscholen hun samenwerking in de verf zetten. 

De basisscholen werken al langer samen en dat willen ze nu ook duidelijk maken met een gelijkaardige huisstijl. Directeur Hans Stevens van de basisschool in Kermt: “De afgelopen jaren hadden we allemaal een andere huisstijl en een ander logo, maar daar zat geen uniformiteit in. Met dezelfde huisstijl willen we de samenwerking tussen de 5 basisscholen benadrukken.”

Projecten langere termijn

Directrice Christine Tokaruk uit Kuringen beaamt die samenwerking: “We zitten geregeld samen om na te denken over projecten op langere termijn. Die samenwerking kan bijvoorbeeld gaan over het beheer van de computers in de scholen of over buitenschoolse activiteiten. "

Meest gelezen