Man van 21 in levensgevaar na ongeval in Meerhout

Rond 6.30 uur is er een zwaar verkeersongeval gebeurd aan Genelaar in Meerhout. De bestuurder van een auto miste een bocht. Hij verloor de controle over het stuur en botste tegen een betonnen duiker. Daarbij raakte hij levensgevaarlijk gewond.

De bestuurder van de auto zat gekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. Op vraag van de MUG-arts diende  de brandweer het slachtoffer zeer snel te bevrijden. De bestuurder raakte zwaargewond en is overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is in levensgevaar.

De straat is volledig versperd. De politie onderzoekt nog de oorzaak van het ongeval. Bij het ongeval zijn geen andere voertuigen betrokken. Mogelijk is de bestuurder in slaap gevallen. Het gerecht heeft een verkeersdeskundige aangesteld om de oorzaak van het ongeval te onderzoeken.

Meest gelezen