Foto: Radio 2

Gekantelde vrachtwagen in Kontich: blikjes dierenvoeding handmatig overladen zal uren duren

Rond 10.30 uur is een vrachtwagen gekanteld op de Mechelsesteenweg (N1) in Kontich. De bestuurder van de vrachtwagen verloor de controle over het stuur, reed tegen een duiker in de gracht en belandde dwars over de 3 rijstroken van de rijbaan. De Mechelsesteenweg is er volledig versperd.

Op de Mechelsesteenweg in Kontich is een vrachtwagen gekanteld. De brandweer moest de bestuurder van de vrachtwagen bevrijden. Hij is lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis. De vrachtwagen was geladen met blikken dierenvoeding. De lading wordt door gemeentepersoneel met de hand overgeladen in een container. Pas na het overladen van alle blikjes kan de vrachtwagen getakeld worden. De hinder zal tot in de namiddag duren.

Eerder kantelde er ook al een vrachtwagen op de E313 richting Hasselt ter hoogte van Wommelgem. Die vrachtwagen is geladen met warm beton. Ook daar is er veel hinder. 

Foto: Radio 2
Foto: Radio 2

Meest gelezen