Radio 2

Officenter breidt netwerk uit: "We kunnen nu alle Limburgers dicht bij huis een professionele werkplek aanbieden" 

Officenter, dat in verschillende grote steden kantoorruimte verhuurt aan bedrijven, heeft zijn netwerk nog uitgebreid. Zo hoeven Limburgers zich niet naar grote steden te verplaatsen en kan er dicht bij huis gewerkt worden, klinkt het.

Officenter kocht in het voorjaar de zeven Limburgse bedrijvencentra op van de provinciale ontwikkelingsmaatschappij POM. En heeft nu de vestigingen in Beringen, Genk, Hasselt, Pelt en Sint-Truiden grondig gerenoveerd. Daardoor kan Officenter een nog beter netwerk aan kantoren en vergaderzalen verhuren.

"Met Beringen, Pelt, Sint-Truiden, Genk en Hasselt hebben we een perfecte dekking voor de hele provincie", zegt zaakvoerder Christa Jouck. "Op die manier kunnen we alle Limburgers dicht bij huis een professionele werkplek aanbieden, zodat ze zich niet naar de grote steden hoeven te verplaatsen."  

Deze trend was voor corona al aanwezig maar wordt nu versterkt, gaat Jouck verder: "Het thuiswerken was ook niet ideaal, dus de nieuwe hybride werkvorm zal een combinatie zijn van èn thuiswerk, maar ook in een professionele businesscenter zoals wij ze aanbieden."

Officenter kocht ook de bedrijvencentra in Tongeren en Maasmechelen, daar kunnen bedrijven ateliers huren. 

Zaakvoerder Christa Jouck (midden)
Radio 2

Meest gelezen