In Quartier Bleu in Hasselt kan je petanquen op café: "Jeu de boules is hip"

In Quartier Bleu in Hasselt is een nieuwe horecazaak geopend: Apéro Boules. Er zijn 10 petanquebanen die klanten kunnen huren. Het concept is uniek in ons land, in Nederland heeft de keten al 15 vestigingen. 

Bij Apéro Boules in Hasselt willen ze het hele jaar door een vakantiesfeer creëren.  "Pentanquen, dat associeer je toch met vakantie", vertelt Christophe Tassenon van Apéro Boules. "En terwijl je speelt, kan je genieten van lekkere hapjes en een drankje, in een leuke setting.  Jeu de boules is hip en is altijd hip geweest."

Jeu de boules is altijd hip geweest

Apéro Boules heeft 10 banen. "Het is binnen, dus er kan altijd gespeeld worden. Een baan huren kan al vanaf 21 euro. We raden aan om met maximaal 8 tot 10 mensen te spelen." 

Bij Apéro Boules kunnen 10 vaste medewerkers aan de slag en nog eens 30 jobstudenten.

Meest gelezen