Google

Lage brug in Temse veroorzaakt veel ongelukken, gemeente overweegt waarschuwingsborden te zetten

Temse gaat bekijken of er extra waarschuwingsborden moeten komen aan een lage tunnel in de gemeente. De tunnel is amper 1,85 meter hoog en dat zorgt ervoor dat hoge voertuigen soms met hun dak tegen de bovenkant van de tunnel slepen. Gisteren zat er nog een bestelwagen vast in de tunnel.

Voor de tweede keer op korte tijd heeft een bestelwagen zich vastgereden in een lage tunnel vlakbij het station van Temse. De brug loopt onder de spoorlijn Sint-Niklaas – Mechelen en is maar 1,85 meter hoog. Het is niet de eerste keer dat een bestelwagen vastzit in de tunnel. Ook 3 maanden geleden gebeurde er een gelijkaardig ongeval. Toen kwam de hele laadruimte van een bestelwagen los. 

Extra signalisatie

Gisteren was de klap zelfs zo hevig dat de zijkant van de bestelwagen openscheurde. De bestuurder en de passagier raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis. Er staan nochtans al verschillende verkeersborden die waarschuwen voor de lage tunnel, maar de gemeente gaat nu bekijken of er nog extra signalisatie moet bijkomen. 

kasto80

Meest gelezen