Bankkantoor Sint-Pieters-Leeuw dat overvallen werd

Twee verdachten opgepakt die mogelijk betrokken zijn bij overvallen in Sint-Pieters-Leeuw en Dilbeek

De politiezone Zennevallei heeft twee mannen opgepakt die vermoedelijk betrokken waren bij enkele recente gewapende overvallen in Sint-Pieters-Leeuw en Dilbeek. De verdachten verschijnen vandaag voor de onderzoeksrechter. Ze zouden mensen hebben bestolen in een drankenhandel en in meerdere bankkantoren. 

De voorbije twee weken waren er verschillende gewapende overvallen in Sint-Pieters-Leeuw, één op een drankenhandel en twee overvallen in een bankkantoor. De politie heeft nu twee verdachten opgepakt, het gaat om twee mannen van 34 jaar. Zij verschijnen vandaag voor de onderzoeksrechter. 

Overval Dilbeek

Het zou kunnen dat de verdachten ook iets te maken hebben met de recente overval op een bankkantoor in Dilbeek en met de overval op een kantoor van B-Post afgelopen maandag. Opvallend is dat de overvallers zowel in Dilbeek als in Sint-Pieters-Leeuw op dezelfde manier te werk gingen. Mensen werden onder dwang van een wapen verplicht om geld af te halen en af te geven aan de verdachten. 

Meest gelezen