Luk De Wilde

Vrouw en man gewond bij ongeval in Temse, bestuurster had 1,45 promille alcohol in bloed

Bij een zwaar ongeval afgelopen nacht in Steendorp, bij Temse, is een jonge vrouw van 24 jaar, en een 31-jarige man uit Mechelen, zwaargewond geraakt. De vrouw miste een bocht waardoor het voertuig frontaal inreed op een paal. De wagen werd een aantal meter verder gekatapulteerd tegen een werfhekken van een bouwwerf. De straat is er volledig afgesloten.

Het ongeval gebeurde rond 03:45 uur in de Hospitaalstraat in Steendorp bij Temse. Na het missen van een bocht, reed een voertuig tegen een betonnen paal en werd verder gekatapulteerd tegen een werfhekken van een bouwwerf. De wagen belandde op zijn dak op de rijbaan. Buurtbewoners verwittigden de hulpdiensten.

Straat afgesloten

Door de klap brak de betonnen paal af en kwam over de rijbaan te hangen. De kabels van de paal hangen daardoor gevaarlijk laag. De politie besloot daarom de straat volledig af te sluiten. Het verkeer moest een korte omleiding volgen via de Molstraat.

De bestuurder van de wagen, een vrouw van 24 jaar, en de passagier, een man van 31 jaar uit Mechelen, raakten beiden gewond en werden naar het ziekenhuis overgebracht voor verzorging. De jonge vrouw bleek onder invloed van alcohol te zijn. Ze had 1,45 promille alcohol in haar bloed. Haar rijbewijs werd ingehouden voor 6 uur.

Luk De Wilde
kasto80

Meest gelezen