Antwerpse politie onderschept auto met kinderen in kofferbak en bestuurder onder invloed

Bij een verkeerscontrole aan het viaduct van de A12 in Wilrijk onderschepte de Antwerpse politie een wagen waar in de laadruimte twee kinderen zaten. De achterklep van de auto stond ook nog open, omdat de koffer met de kinderen en de lading helemaal vol stak. De bestuurder legde een positieve drugtest af. 

Tijdens een grote controle van de regio Antwerpen Zuid controleerde een wijkteam van de Antwerpse politie een auto onder het viaduct van de A12 in Wilrijk. De wagen was gevuld met een lading die niet vastgemaakt was en uit de kofferbak stak. Bovendien zaten nog 2 kinderen in de volgeladen koffer. De achterklep stond open tijdens het rijden omdat de kofferbak helemaal volgeladen was.

De bestuurder, de vader van de kinderen, bleek zijn rijbewijs niet op zak te hebben en de auto was ook niet van hem. Bovendien legde de man een positieve drugstest af. De man is een tijd zijn rijbewijs kwijt.

Meest gelezen